27.09.2019 г., 23:58 ч.

Там съм 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
353 1 0

Ако уплашена се събудиш от грамотевици
Ако имаш нужда от приятел
Само погледни през прозореца
И аз ще съм там
Само извикай името ми
И аз ще дойда
Само отвори вратата
И аз ще вляза
Само раце протегни
И аз ще те прегърна...
...
Пред прозореца все ще съм за теб и ще те чакам

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??