16 авг. 2019 г., 17:15

Танц до звездите 

  Поэзия » Другая
565 7 17

И понесе ме той

тъй красиво и нежно

завъртя ме във вихър

всемирен...

О, миг! Спри!

Не забулвай с воала

прекрасното чувство

и танца!

Нека светят още малко звездите!

Докоснах ги...

блещукаха нежно

И изгарят!

До болка...

Почувствах го лично.

© Румяна Друмева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??