Как облачно е пак небето!
Дъжд пороен навън вали.
Но днес щастливо е сърцето,
щом сме двама тук, нали!
Вървим си във пороя двама
ние тъй невинни, като деца!
И се влюбихме с усмивка няма,
грейнала на нашите лица!
И неусетно времето минава,
щом чувствам обич съкровена!
На любовта към тебе се отдавам.
С теб танцувам вдъхновено.
Бъди моята дама във нощта,
щом ние ръце си подадем!
Нека на танца наш под дъжда
безмълвно да се отдадем!
Небето продължава с гърма свой
и навън вече никой няма.
Сега ти си моя и аз съм твой.
Танцуваме безгрижно двама.
© Акинфа Галактионов Все права защищены