Танцът на Пеперудата®
Все още нося пеперудена душа,
все още във очите ми се къпе синьото,
ефирно нося се в безкрайността
и се опивам от страстта на виното.
Крилата ми покрити са със фин прашец
в палитрата на махагон и старо злато.
Опиянявам се от аромата на цветя,
с който нежно ме целува вятъра.
Върти ме шеметно животът – танц,
танцувам лудо в ритъма магичен.
Дори за кратък миг да нося красота,
до край с пеперудена любов обичам!
© Мариана Все права защищены
истинско съвършенство...
Пеперудата.