22 дек. 2016 г., 15:14

Танго 

  Поэзия » Другая
329 0 8

Знамение в няколко такта

за една малка история...

На две преплетени тела.

             Танго!

Там няма място за логиката,

    защото всичко е в страст.

         Тук съм, амиго...

Ела да създадем хармония.

   Обвий ловко тялото ми

              с ръка.

Остави музиката да ни слее,

да ни слее с нашата страст.

            Точно сега!

 

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??