22.12.2016 г., 15:14 ч.

Танго 

  Поезия » Друга
328 0 8

Знамение в няколко такта

за една малка история...

На две преплетени тела.

             Танго!

Там няма място за логиката,

    защото всичко е в страст.

         Тук съм, амиго...

Ела да създадем хармония.

   Обвий ловко тялото ми

              с ръка.

Остави музиката да ни слее,

да ни слее с нашата страст.

            Точно сега!

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??