4 нояб. 2009 г., 21:14

Танго (Eadem mutata resurgo) 

  Поэзия » Любовная
531 0 6

  • червени страсти по тангентата
    докосват точка-G
    след танцът на планетите
    спирали Архимедови
    зачеват светове

  • Ч
    Е
    Р
    В
    Е
    Н
    И
    @@
    Т @_____     _________С_____С_________     _____@Т
    А _____ О    ______Т___________Т__________   О  _____А
    Н _____    П   ______АР_________________РА_________  П     _____Н
    Г _____       ____ИТС________________________СТИ________       _____Г
    Е _____       ____________ ________________________________       _____Е
    Н _____       ________________________________________________       _____Н
    Т _____       _______________след танцът на планетите________________       _____Т
    А _____       ________________спирали Архимедови___________________       _____А
    Т _____       _________________зачеват светове______________________       _____Т
    А _____       _________________________________________________       _____А
    @ _____       ____________________________________________       _____ @
    Д _____       _______________________________________       _____ Д
    О _________________________ G _________________________ О
    К _______________________@ _@ _______________________ К
    О _____________________А         А____________________ О
    С ________________К             К________________ С
    В __________ Ч                 Ч__________ В
    А _____О                       О______ А
    Т __Т                         Т __ Т
    @                             @





    adem mutata resurgo (изменяйки се, аз възкръсвам същата)

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Eadem mutata resurgo се отнася за логаритмичната спирала, чиято еволюта също е логартимична спирала. Архимедовата няма такова свойство. Но яко!
  • rajsun (Райчо Русев) - здравей РА - и мен ме замисли в тази посока

    nellnokia (Нели Господинова) - уау - на английски, как се превеждаше на БГ?
  • Уау!!
  • Мисля си за ДНК-то на думите)))
  • две сърца в едно
  • интересно приложение на геометрията
Предложения
: ??:??