Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
* * *
- Тате, тате?! - попита хлапето.
А бащата погледна го с поглед суров,
А бе, татеее, какво беше, онова... което,
големите му казвате, Любов?!...
- Аааа, не си ли гледал артиститее...
(забравил "темите" как се подхващат...)
Това, тате... го измислиха комунистите,
за да си "чукат" и...
да не плащат!... : )
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены