23 нояб. 2010 г., 22:13

Тази нощ 

  Поэзия » Любовная
700 0 1

 

 

 

 

Тази  нощ

 

 

Обичам  те,
то  се  знае!

Всичко  ми  играе.

Ще те  обсипя 
със  целувки,
тази  нощ 
е без  преструвки!
В очите  си 
света  си  приютила.
На  устните
събрала  си  медът.
В твойта  гръд
любовта ми 
се  е  скрила.
За мен
си  ти  светът!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??