23 nov 2010, 22:13

Тази нощ 

  Poesía » De amor
698 0 1

 

 

 

 

Тази  нощ

 

 

Обичам  те,
то  се  знае!

Всичко  ми  играе.

Ще те  обсипя 
със  целувки,
тази  нощ 
е без  преструвки!
В очите  си 
света  си  приютила.
На  устните
събрала  си  медът.
В твойта  гръд
любовта ми 
се  е  скрила.
За мен
си  ти  светът!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??