Тази нощ
Обичам те,
то се знае!
Всичко ми играе.
Ще те обсипя
със целувки,
тази нощ
е без преструвки!
В очите си
света си приютила.
На устните
събрала си медът.
В твойта гръд
любовта ми
се е скрила.
За мен
си ти светът!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Поздрави!