10 июн. 2014 г., 18:16

Тази нощ 

  Поэзия
310 0 0

ТАЗИ НОЩ

 

Тази нощ не мисля за теб.

Тази нощ ще остана със себе си.

Тази нощ ще бъде толкова дълга...

Тази нощ...

Усещам те!

Ти при мен ли си?

 

Тази нощ предвижда безсъние.

Тази нощ е готова да бъде взривена.

Тази нощ, с толкова много любов заредена е...

Тази нощ...

В тази нощ ти дали си мислиш за мен?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??