14 апр. 2018 г., 00:09

Тази нощ 

  Поэзия » Другая
832 0 3

Тази нощ ще вдигам тост след тост.

Ще празнувам с приятелката стара –

Тъгата ще ми бъде важен гост,

Спомен мил ще налива чашите на бара.

Ще полеем минало и настояще време.

Ще си кажем толкова неща...

Ще поплачем за отминалото време.

А, когато дойде цветна утринта,

ще отпия от горчивото кафе

и ще се усмихна широко на света.

© Миглена Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??