8 дек. 2018 г., 18:05

Тази нощ те сънувах 

  Поэзия
703 0 4

Тази нощ те сънувах
как ти пращам писмо
от онези подробните
и излишни.

 

Тази нощ те сънувах -
само сън е било;
само сън 
и разцъфнали вишни.

 

Тази сутрин видях -
има мокро петно
слепоочно разтреляни
мисли,

 

там където косата ми
в празно легло
с аромата си 
сънища пише.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??