8.12.2018 г., 18:05 ч.

Тази нощ те сънувах 

  Поезия
672 0 4

Тази нощ те сънувах
как ти пращам писмо
от онези подробните
и излишни.

 

Тази нощ те сънувах -
само сън е било;
само сън 
и разцъфнали вишни.

 

Тази сутрин видях -
има мокро петно
слепоочно разтреляни
мисли,

 

там където косата ми
в празно легло
с аромата си 
сънища пише.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??