7 сент. 2011 г., 15:18

Тази обич 

  Поэзия » Любовная
680 0 1

Тази обич не е като другите

Тази обич не носи тъга

Тази обич не крие подбудите

Тази обич няма тайна нито една

 

Тази обич не е никак нахална

Тази обич не проси внимание

Тази обич не е и скандална

Тази обич не търси признание

 

Тази обич ни трие сълзите

Тази обич не се преструва

Тази обич създава мечтите

Тази обич... не съществува...

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??