Тази обич не е като другите
Тази обич не носи тъга
Тази обич не крие подбудите
Тази обич няма тайна нито една
Тази обич не е никак нахална
Тази обич не проси внимание
Тази обич не е и скандална
Тази обич не търси признание
Тази обич ни трие сълзите
Тази обич не се преструва
Тази обич създава мечтите
Тази обич... не съществува...
© Любка Янева All rights reserved.