Ще съм като цвете
мълчаливо,
пръскащо
чаровен аромат
Ще съм като детенце
игриво,
обичащо
наивно този живот
Ще съм тази с душа
на птица...
Ледът
изгарящ
и огънят,
запален от лъчи...
Ще съм дъгата
закачлива
в дъждовен ден
и облачето
пакостливо,
събудило спомен...
Ще съм пеперудата,
която ще търси
в мрака
пламъка,
който ще я погуби
с една целувка...
Душата ми, любими,
тихо моли
в нощта...
Не мисли,
почувствай ме...
В мен се изгуби,
обичай ме...
Изгори ме,
леден,
погуби ме,
но ме запомни -
аз съм тази с душа
на птица
и пеперудено тънки
крила...
... чуй ме...
на С.
© Диа-непокорна Все права защищены
Поздравления!!!