Jul 20, 2008, 4:02 PM

Тази с душа на птица... 

  Poetry » Love
1011 0 9
Тази с душа на птица...

 

Ще съм като цвете

мълчаливо,

пръскащо

чаровен аромат

Ще съм като детенце

игриво,

обичащо

наивно този живот

Ще съм тази с душа

на птица...

Ледът

изгарящ

и огънят,

запален от лъчи...

Ще съм дъгата

закачлива

в дъждовен ден

и облачето

пакостливо,

събудило спомен...

Ще съм пеперудата,

която ще търси

в мрака

пламъка,

който ще я погуби

с една целувка...

Душата ми, любими,

тихо моли

в нощта...

Не мисли,

почувствай ме...

В мен се изгуби,

обичай ме...

Изгори ме,

леден,

погуби ме,

но ме запомни -

аз съм тази с душа

на птица

и пеперудено тънки

крила...

... чуй ме...

                             на С.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??