24 мар. 2009 г., 08:08

Тази сутрин 

  Поэзия » Любовная
511 0 3

За кой ли път в ръцете ти съм струна,
не ще се скъсам,
ако по изгрев ме докосваш.
Горещите ти длани мълком да целуна,
е щастие, което страстно ни миросва.

Тази сутрин моето скромно небе
пак извика желаната
нежност – любов.
С весела усмивка ме превзе
Слънчев лъч, навярно Божи благослов.

В тази вечер, с майски сняг
в косите раздиплени,
с виолинено синьо разлято небе
ти прошепвам до болка познатите истини,
в аромата се губиш, дете.

 

23.03.2009г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??