4 сент. 2011 г., 23:01

Тази толкова истинска жажда 

  Поэзия » Философская
720 0 12

С тази толкова истинска жажда

да живее и диша, човека

като светла искрица се ражда,

за да тръгне по своя пътека!

 

Че от болката майчина взел е

топлината на обич голяма –

в звезден миг, в който с радост поел е

глътка въздух за първото "Мамо!".

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??