4.09.2011 г., 23:01 ч.

Тази толкова истинска жажда 

  Поезия » Философска
719 0 12

С тази толкова истинска жажда

да живее и диша, човека

като светла искрица се ражда,

за да тръгне по своя пътека!

 

Че от болката майчина взел е

топлината на обич голяма –

в звезден миг, в който с радост поел е

глътка въздух за първото "Мамо!".

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??