Тази вечер
Тази вечер
луната ще жъне звезди.
Жадни устни
протягат вълните.
Лунен прах
над морето лежи
и посипва надежда в душите.
Тази нощ
ще стоя на брега
и ще гледам
безмълвно вълните.
Всеки спи
под свойта звезда,
морски кончета мятат юздите.
Тази нощ
ще избягам от себе си,
ще притихна
до твойта следа
и ще търся черупки от обич,
застинали перли
от солена сълза.
Ellan
© Тони Тодорова Все права защищены