Jul 5, 2012, 10:09 AM

Тази вечер 

  Poetry
806 0 10

Тази вечер

 

Тази вечер

луната ще жъне звезди.

Жадни устни

протягат вълните.

Лунен прах

над морето лежи

и посипва надежда в душите.

Тази нощ

ще стоя на брега

и ще гледам

безмълвно вълните.

Всеки спи

под свойта звезда,

морски кончета мятат юздите.

Тази нощ

ще избягам от себе си,

ще притихна

до твойта следа

и ще търся черупки от обич,

застинали перли

от солена сълза.

 

Ellan

© Тони Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??