Тази вечер не си сам,
бирата е с теб, вид срам?!
На масата ми има мед,
това се римува с куплет :)
Минаха многонайсе години,
все още обичам тръпчиви къпини.
Някой остарява, остава в публична забрава.
Но любовта, остава.
На техгяха.
Тя не беше Андромаха.
Обиновена Маха, ми помаха.
За сбогом.
Спомням си, беше красива.
Смятах, че е самоДива.
Разочарован, я гледам. Отзад.
Какъв неочакван поврат.
Остарях. оГлупях. Погрознях.
А, това е признат Грях!
Бялото е в косите ми,
а не в ноздДрите ми!
А, какъв бях... :)
Оглеждам се, а никой няма.
Някой, някога, предлагаше промяна :)
Изморен, все толкова див.
Аз съм си, някакъв прилиВ!
Ама Луната не е виновна,
за тази рима Отровна.
Аз бях, и си признавам.
Двата косъма, ин ресто, оправям.
Отдавна, взех да забравям.
А беше хубаво, бях млад.
Като вампира Влад!
Безгрижен и нагъл,
и маг и нагъл.
© Бисер Дръпничорапчев Все права защищены