6.07.2019 г., 9:15 ч.

Тази вечер 

  Поезия » Любовна, Хумористична
556 0 0

Тази вечер не си сам,

бирата е с  теб, вид срам?!

 

На масата ми има мед,

това се римува с куплет :)

 

Минаха многонайсе години,

все още обичам тръпчиви къпини.

 

Някой остарява, остава в публична забрава.

Но любовта, остава.

На техгяха. 

Тя не беше Андромаха.

 

Обиновена Маха, ми помаха.

За сбогом.

 

Спомням си, беше красива.

Смятах, че е самоДива.

 

Разочарован, я гледам. Отзад.

Какъв неочакван поврат.

 

Остарях. оГлупях. Погрознях.

А, това е признат Грях!

 

Бялото е в косите ми,

а не в ноздДрите ми!

А, какъв бях... :)

 

Оглеждам се, а никой няма.

Някой, някога, предлагаше промяна :)

 

Изморен, все толкова див.

Аз съм си, някакъв прилиВ!

 

Ама Луната не е виновна,

за тази рима Отровна.

 

Аз бях, и си признавам.

Двата косъма, ин ресто, оправям.

 

Отдавна, взех да забравям.

 

А беше хубаво, бях млад.

 

Като вампира Влад!

 

Безгрижен и нагъл,

и маг и нагъл.

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??