5 апр. 2007 г., 10:21

Тази вечер 

  Поэзия
694 0 1
 

Изгаря ме отвътре мисълта,

че с тебе искам аз сега

да усетя тръпката на любовта,

да се отдадем изцяло на страстта,

да почувствам, че горя!

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??