5 abr 2007, 10:21

Тази вечер 

  Poesía
668 0 1
 

Изгаря ме отвътре мисълта,

че с тебе искам аз сега

да усетя тръпката на любовта,

да се отдадем изцяло на страстта,

да почувствам, че горя!

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??