Тази вечер
ти си хубав...
очите ти особено блестят...
сгушена във теб
танцувам
в този чуден нежен свят...
Звезден прах
наоколо се сипе...
оркестър свири от щурци,
стара, нежна...
тиха песен
вълшебно във нощта звучи...
Аз съм кротка
и любяща...
ти си моят влюбен принц...
отново сън
красив сънувам...
а ти до мене тихо спиш...
MUZIKA>>> Sylvie Vartan: La Plus Belle Pour Aller Danser (1963)
© Магдалена Костадинова Все права защищены