29.11.2007 г., 10:56 ч.

Тази вечер ти си хубав... 

  Поезия » Любовна
1641 0 35

 

 

 

 

              Тази вечер
              ти си хубав...
              очите ти особено блестят...
              сгушена във теб
              танцувам
              в този чуден нежен свят...

              Звезден прах
              наоколо се сипе...
              оркестър свири от щурци,
              стара, нежна...
              тиха песен
              вълшебно във нощта звучи...

              Аз съм кротка
              и любяща...
              ти си моят влюбен принц...
              отново сън
              красив сънувам...
              а ти до мене тихо спиш...

              

MUZIKA>>> Sylvie Vartan: La Plus Belle Pour Aller Danser (1963)

 

 

                                               

                                                                            

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??