24 авг. 2020 г., 11:31

Тази зима 

  Поэзия
484 2 2

Тази зима
трая точно един ден;
толкова колкото трае
шведското лято.
Сви кучешки студ,
снегът се втвърди,
стана на лед.
И безпричинно,
досущ като теб,
си тръгна обратно.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??