Aug 24, 2020, 11:31 AM

Тази зима 

  Poetry
483 2 2

Тази зима
трая точно един ден;
толкова колкото трае
шведското лято.
Сви кучешки студ,
снегът се втвърди,
стана на лед.
И безпричинно,
досущ като теб,
си тръгна обратно.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??