24 ago 2020, 11:31

Тази зима 

  Poesía
488 2 2

Тази зима
трая точно един ден;
толкова колкото трае
шведското лято.
Сви кучешки студ,
снегът се втвърди,
стана на лед.
И безпричинно,
досущ като теб,
си тръгна обратно.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??