19 нояб. 2008 г., 12:37

Те 

  Поэзия
514 0 3
 

Тя обича бира                        -                       тя - английски чай.

Тя носи дънки и мини          -                       тя - коприна и плюш.

Тя ме чака по тишърт            -                       тя - в копринен халат.

Тя е млада и дръзка               -                       тя е зрял, сочен плод.

Тя открито ме иска                -                       тя е остров в мъгла.

Тя е моята слабост                              -          тя е силата ми.

След нея подсвиркват от завист      -          след нея немеят в захлас.

Тя е моята хрътка,                             -           тя е мъркащ котак.

За нея бих дал всичко                        -          за нея бих още открил.

Тя ме кара да чувствам                      -          тя пък владее ума.

Тя е моята муза                                   -           моята песен е тя.

Тя е мойто начало                               -           моята зрялост е тя.

 

                                       Двете обичат ме, даже

                                       биха се сбили за мен.           

                                       Аз съм разкъсан до лудост,

                                       До болка съм раздвоен...

© Ели Лозанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??