21 мая 2019 г., 07:46

Те друго заслужават 

  Поэзия
551 5 5

Зна́менце си купете за неделя

или го нарисувайте сами.

Идете да гласувате, и смело

сложете го във изборния лист.

 

И никой не задрасквайте от тях,

защото те и грам не ни признават!

Пуснете бял, зелен и червен цвят –

за себе си. Те друго заслужават!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??