Зна́менце си купете за неделя
или го нарисувайте сами.
Идете да гласувате, и смело
сложете го във изборния лист.
И никой не задрасквайте от тях,
защото те и грам не ни признават!
Пуснете бял, зелен и червен цвят –
за себе си. Те друго заслужават!
© Данаил Таков All rights reserved.