3 янв. 2008 г., 14:45

Теб те няма 

  Поэзия » Любовная
635 0 6

Сега, една година откакто отмина,

една година празна, мрачна и пуста

без теб...

Едно небе, което гледам без теб,

две празни ръце...

едно тъжно лице, което чака да види усмивката ти.

Тъгата наделява в сърцето ми,

което все още те търси някаде там...

Обичам те, но теб те няма

и не можеш да го чуеш, да го видиш, да го разбереш...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??