Сега, една година откакто отмина,
една година празна, мрачна и пуста
без теб...
Едно небе, което гледам без теб,
две празни ръце...
едно тъжно лице, което чака да види усмивката ти.
Тъгата наделява в сърцето ми,
което все още те търси някаде там...
Обичам те, но теб те няма
и не можеш да го чуеш, да го видиш, да го разбереш...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.