11 нояб. 2022 г., 14:08

Тебе да попитам 

  Поэзия
220 5 1

 

 

Порой от мисли. И порой навън.

Безкрайно много локви по трасето

към смисъла наяве и насън…

Удавих за пореден път сърцето!

И идвам с уморени сетива.

Дали ще ме познаеш безотказно -

обличах се в модерни плетива,

но в нишките им имаше омраза;

опитвах непонятни правила,

оставях се да бъда предвидима…

 

И ето ме – била ли, небила –

отново идвам Тебе да попитам…

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??