11.11.2022 г., 14:08 ч.

Тебе да попитам 

  Поезия
228 5 1

 

 

Порой от мисли. И порой навън.

Безкрайно много локви по трасето

към смисъла наяве и насън…

Удавих за пореден път сърцето!

И идвам с уморени сетива.

Дали ще ме познаеш безотказно -

обличах се в модерни плетива,

но в нишките им имаше омраза;

опитвах непонятни правила,

оставях се да бъда предвидима…

 

И ето ме – била ли, небила –

отново идвам Тебе да попитам…

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??