Тежки слова
Върни назад тези тежки слова,
прегърни ме сякаш никога не е било това,
погледни ме пак със онзи поглед,
за мене пазен и за никой друг.
Липсват ми твоите устни,
вкусът им на райски нектар.
И мога да плача много до късно,
ако до мен не си във нощта.
Стоя с часове във леглото,
будувам във мрака, минути броя.
И пак съм самотна, защото
жестока е мойта съдба.
Прехвърлям в ума си изминало време,
време на обич безкрай. И така
оставам пак будна, за тебе тъжа,
че ти си отиде със тежки слова..
Това не е просто мъка,
това в мен убива отвътре душата,
разкъсва сърцето със нож нереален,
а болката реална е, тихо крещя...
Грешни души се блъскат във мен,
изричам последни думи пред теб
и знай, че дори във отвъдния свят
твоето име аз ще шептя...
Но върни тези тежки слова...
© Деси Все права защищены