2 окт. 2007 г., 08:28

Тежък хумор . . . 

  Поэзия
878 0 8

Maле,  де открих тоз речник,
викам... съ окултуря...
ама - дръжки,
просто срещнах реалността.

Отварям аз на първа страница,
гледам, словото
АБДАЛ
к`ъв абдал, бе джанъм
туй турцизъм, кАжи му "ПРОСТАК"

Ам че, тей де, дай по български
ко ш`съ прайм на интересни
то с турцизми всеки може
джАнъм,дженъм... най са лесни.


- Чаай бе,Герге, виж к`во викаш:
"к`ъв абдал, бе джанъм"

- Ее? Како от туй?

-Е как како, нал джанъм е по турски?

- Адеее... верно! ВЪЙ!

- Въй, я! Виж съ, ти си същият серсемин.
Сички тука сме така... потурчени сме си отдавна
тежко, лошо, ама... е реалността!

- Въъйй...
де открих тоз речник,
викам... съ окултуря...
ама - дръжки,
просто срещнах реалността.

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??