22 июн. 2006 г., 15:23

Телефонна любов 

  Поэзия
1283 0 6

Обаждам ти се
Късно е...
Пияна съм...
Защо не вдигаш?
Звъня ти! Спиш ли?
Пак мълчиш.
Страхуваш ли се?
Защо се спираш?
Уморена съм,
но не мога да заспя.
Звъня ти пак и пак...
стотици пъти.
Звъня ти.
Вече ще умра!
Вдигни ми,
имам нужда от гласа ти.
Не вдигаш...
Е, добре тогава спи!
Ще бъда с теб поне в съня ти...

© РАДА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??