22.06.2006 г., 15:23 ч.

Телефонна любов 

  Поезия
1278 0 6

Обаждам ти се
Късно е...
Пияна съм...
Защо не вдигаш?
Звъня ти! Спиш ли?
Пак мълчиш.
Страхуваш ли се?
Защо се спираш?
Уморена съм,
но не мога да заспя.
Звъня ти пак и пак...
стотици пъти.
Звъня ти.
Вече ще умра!
Вдигни ми,
имам нужда от гласа ти.
Не вдигаш...
Е, добре тогава спи!
Ще бъда с теб поне в съня ти...

© РАДА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??