29 нояб. 2015 г., 22:14

Тенисистка / за кОнкюрсъ 

  Поэзия » Юмористическая
637 0 2

 

КАКВО ЧЕ не е наша Машка?

Ах, на мечтания терен

пред тебе цъфна ли по прашка,

ще хлътнеш, Гришо, в миг по мен!

 

Ракета знам, че имаш яка

и топките ти са от клас,

но атрибутите на кака

ще те обезвредят от раз.

 

О, само да ти засервирам

от моя специалитет,

ще видиш – тениса разбирам.

Но вместо „Т“, ох, с „П“ отпред!

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??