18 июн. 2010 г., 09:38

Теория на съблазняването 

  Поэзия » Юмористическая
915 0 4

Тясна рокля с цепки ще сложа,

да се вижда секси-загадъчно дългия бедър.

После  сандалки с тънки връзки, които

  закачливо-изящно ми обгръщат глезена.

Деколтето е ясно – то само си говори.

Имам си ги – тези две мои  чудеса.

Ще си сложа червило - нека е кралски

червено - на устни, с аромат на мечта,

които шепнат  страстно-нежно  “Ела...”

                                         През облак от парфюма си ще премина.

Аз ли не знам как? – елегантно с финес.

Тази нощ съм лъвица неукротена!

И ми казват “Натокана!” - с жест.

Мисля си ”Отвсякъде просто - фешън”...

Очите си ще изпиша... неустоимо,

пронизващи право в сърцето. Екшън!

Нищо не пропущам, нали, любими?

Миглите ми – пърхащи пеперуди ще са.

Изглеждам убийствено-фатално...

И вино марково, за шик, ще донеса.

И тогава – не разбрах - какво, как, кога... ах...

Или ще избягаш от мене... тотално?

 

© Станислава Дайлянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??