5 июн. 2012 г., 22:39

Теория за самонараняване 

  Поэзия » Философская
571 0 1

В различието пак търсиш ти еднаквост,
когато от нещо си лишен,
и в липсите намираш илюзорност
на нуждата да бъдеш окрилен.
А дупките запълваш агресивно,
с усмивка цял се чувстваш, но дали?
И думите, фалшиви до противност,
чертаят маски в калните мечти.

(05.06.2012)

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??