5 jun 2012, 22:39

Теория за самонараняване 

  Poesía » Filosófica
572 0 1

В различието пак търсиш ти еднаквост,
когато от нещо си лишен,
и в липсите намираш илюзорност
на нуждата да бъдеш окрилен.
А дупките запълваш агресивно,
с усмивка цял се чувстваш, но дали?
И думите, фалшиви до противност,
чертаят маски в калните мечти.

(05.06.2012)

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??