...Тетрадката...
Тя е безкрайна като пространство,
и там е толкова светло, като в дворец.
В нея има съвети и една тайна,
и е изпълнена с песни.
С мастилото и перото на сърцето пишеш
и само в тази тетрадка на живота живееш.
Тетрадката, където пишеш без да пишеш
с думи, където делата пишат любовта...
където приказката..., оказва се истината...!
© Лили Вълчева Все права защищены