23 июн. 2006 г., 22:19

ТЬГА МОЯ 

  Поэзия
835 0 12
          ТЪГА МОЯ

Не се погубвай, не умирай,
тькмо те открих, Тъга моя,
сьс сьлзлива вечност ме опивай,
при теб ненужен е покоя.

Не ме щади, не ме оставяй,
от теб тръпна и съм жив.
Само тук сърце ми не забравя,
че в лудост жална най-тупти.

Не се погубвай, с теб живея.
Тъга моя, с теб оставам,
щом ти свьрза ме със НЕЯ
щастие ненужно е тогава...

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??